Ohjeita myyjille

Myyntipaikan vuokraaminen

Maksa tullessasi paikkavuokrasi (7 päivää, eli 28e) ja täytä vuokrasopimus. Säilytä maksukuittisiTarvitset sen tilityksen hakuun.

Yksi hintalappuarkki (27kpl hintalappuja) sisältyy hintaan. Seuraavat maksavat 0,50€/arkki. Vaateripustimet saa meiltä.

 

Hintojen merkitseminen ja hinnoittelu

Merkitse hinta hintalappuun selkeästi desimaalein. Esim. 0,50€, 1,00€ ja 25,00€.
Kirjoita lappuun myös tarkka kuvaus tuotteesta. Esim. Bakito v.sin farkut koko 98/104cm, Mari t-paita pun/valk M-koko, Andiamo mokka-avokkaat v.rusk. Koko 38, jne.

Hintalaput vaatteissa kannattaa kiinnittää vaatteen koko- tai pesulappuun ettei tuote vahingoitu. Kiinnitys onnistuu nitojalla, harsien tai langalla. Astioihin ja muihin tavaroihin hintalaput voi kiinnittää vaikkapa teipillä. Kirjoihin ja aikakausilehtiin voi merkitä hinnan lyijykynällä taikka kiinnittää hintalapun klemmarilla.

Alentaessasi hintoja vaihda tuotteeseen uusi hintalappu. Pyydä alennuslappuja kassalta. Mainoksia loosiin voi kiinnittää ainoastaan maalarinteipillä.

 

Vuokra-ajan päättyminen

Ilmoita sopimuksesi lopettamisesta kassalle kaksi vuorokautta ennen vuokra-ajan päättymistä. Mikäli haluat jatkaa vuokra-aikaasi viikon jälkeen,  nouda tilityksesi kassalta ja maksa seuraavan viikon vuokra. Loosipaikka on tyhjennettävä sopimuksen viimeisenä päivänä ennen sulkemisaikaa. Tilityksen saat seuraavana päivänä kuittiasi vastaan. Jätä henkarit loosiin. Myyntiajan ylittävästä päivistä tai tyhjennyksestä perimme 6e.

Ilmoita kassalle loosinumerosi, kun tyhjennät paikkasi.

 

Muuta huomioitavaa

Arvokkaimmat esineet kuten pienelektroniikka, korut ja Arabian astiat suosittelemme tuotavaksi lukollisiin vitriineihimme.

DVD, CD,  ja Playstation-pelien –levyt säilytetään kassalla matkakotelossa. Numeroi levyt maalarinteipillä ja kirjoita kotelon hintalappuun merkintä ”CD kassalla”.

Yli 10€ maksavista kengistä ja lenkkareista on toinen kenkä tuotava kassalle. Merkitse kenkään loosinumero ja hinta.

Elektronisten laitteiden kaukosäätimet, johdot ym. säilytetään kassalla.

Linkkikirppis ei vastaa varastetuista tai rikkoutuneista tuotteista. Emme myöskään vastaa vesi- tai palovahingon aiheuttamia menetyksiä.

EI MYYNTIIN: Elintarvikkeita, avattuja- käytettyjä- tai vanhentuneita kosmetiikkatuotteita, tupakkatuotteita, lääkkeitä, aseita, alkoholia, piraattiäänitteitä, aikuisviihdettä, suomessa hyväksymättömiä- taikka viallisia sähkölaitteita.

Tavaranmyyjänä olet vastuussa tuotteidesi toimivuudesta. Mikäli tuotteessa on jokin vika tai se ei toimi ollenkaan, on vika mainittava selkeästi hintalapussa esim. ”särö”, ”rikki”, ”ei toimi” jne. (Erityisesti sähkölaitteissa ja kodinkoneissa).

Ilman hintalappua löytyneet tuotteet säilytämme 14 vuorokautta jonka jälkeen ne lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tuotteet löytyvät kirppiksen rekistä tai hyllyköstä.

Siistinä pidetty loosi myy paremmin kuin sekainen ja täyteen ahdettu. Tavaran lisääminen loosiin päivittäin edistää myös myyntiä.